Elektro technieker

Powering your industry.  Dat is onze baseline.  Vanelek is een totaalpartner voor het plaatsen van elektrische installaties in industriële omgevingen.  In elke fase van het project kan de klant rekenen op een uitstekende begeleiding en opvolging: van ontwerp over uitvoering, opstart en installatie tot onderhoud en reparatie.  Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ervaren elektro technieker middenspanning.

FUNCTIE

Je staat in voor onderhoud en herstellingen van elektrische installaties bij onze industriële klanten in verschillende sectoren. Je bent vertrouwd met alle onderdelen van elektrische installaties zowel laagspanning als middenspanning; je kan de bijhorende schemas lezen.  Je bent in staat de oorzaak van een probleem te zoeken, oplossingen te bedenken en uit te voeren Je staat in voor het onderhoud van en herstellingen aan middenspanningscabines Je hebt kennis van en bent strikt in het toepassen van de veiligheidsvoorschriften met betrekking tot werken aan laag- en middenspanning.  Je werkt zelfstandig en stelt zorgvuldig rapporten op van de uitgevoerde interventies en werken. 

PROFIEL

 • Opleiding elektriciteit TSO of gelijkwaardig
 • Ervaring in schakelen en onderhouden van middenspanningsinstallaties
 • Ervaring in industriële elektriciteit is een pluspunt
 • Zeer gemotiveerd en verantwoordelijkheidszin
 • Teamplayer
 • Bereid tot interventies ’s avonds of tijdens het weekend
 • Nauwkeurig en ordelijk
 • In het bezit van VCA en BA5-attest of bereid dit te behalen
 • In het bezit van geldig rijbewijs B
 • Je kan vlot communiceren in het Nederlands

AANBOD

 • Gevarieerde opdrachten bij verschillende klanten in een dynamisch familiebedrijf
 • Korte communicatielijnen
 • Werkweek van 40u met 32 verlofdagen
 • Geen collectieve verlofperiode – verlof te kiezen in overleg
 • Aantrekkelijke verloning

CONTACT

Voor meer inlichtingen kan u contact nemen met Valentine op 051/76.06.51

Solliciteren kan via e-mail naar mailto:jobs@vanelek.be

Solliciteren

  Voor welke vacature wil u solliciteren:

  Voeg hier uw CV toe (pdf,jpg,txt,doc of docx):

  Contacteer ons

  Vraag vrijblijvend informatie aan.
  Contacteer ons