Project Engineer – Calculator

Powering your industry.  Dat is onze baseline.  Vanelek is een totaalpartner voor het plaatsen van elektrische installaties in industriële omgevingen.  In elke fase van het project kan de klant rekenen op een uitstekende begeleiding en opvolging: van ontwerp over uitvoering, opstart en installatie tot onderhoud en reparatie.  Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een Project Engineer Calculator. 

DE FUNCTIE

Als Project Engineer binnendienst en calculatie ben je verantwoordelijk voor het opstellen van technische onderbouwde prijsoffertes. Je zorgt ervoor dat de offerte nauw aansluit bij de wensen en noden van de klant. Je maakt een correcte inschatting van de benodigde arbeidsuren, materialen en middelen voor het project. Wanneer het project in uitvoering gaat sta je in voor de werkvoorbereiding samen met de projectleider en technisch tekenaar.  Je onderhandelt met leveranciers, streeft naar gunstige aankoopprijzen en bewaakt de prijs-kwaliteitverhouding en het budget bij het bestellen van materialen.   Je bent op de hoogte van en houdt steeds rekening met de geldende kwaliteitsnormen en wetten.  Je verzorgt de overdracht van het dossier aan de projectleider die de uitvoering verder opvolgt.  Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de CEO. 

HET PROFIEL

 • Bachelor of master elektriciteit, elektrotechniek, energietechniek, etc. of gelijkwaardig door ervaring
 • Je hebt enkele jaren ervaring met projecten in elektriciteit, bij voorkeur in industriële omgeving
 • Kennis van Caneco, E-plan, Autocad zijn een pluspunt
 • Nederlands is je moedertaal, maar je spreekt ook een woordje Frans en Engels
 • Je bent commercieel vaardig en communicatief
 • Je bent technisch sterk en ingenieus in het bedenken van oplossingen
 • Je houdt van nauwkeurig werk

HET AANBOD

 • Gevarieerde job in een dynamisch familiebedrijf
 • Korte communicatielijnen
 • Werkweek van 40u met 32 verlofdagen
 • Geen collectieve verlofperiode – verlof te kiezen in overleg
 • Aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen, bedrijfswagen, smartphone, laptop

CONTACT

Voor meer inlichtingen kan u contact nemen met Valentine op 051/76.06.51

Solliciteren kan via e-mail naar mailto:jobs@vanelek.be

Solliciteren

  Voor welke vacature wil u solliciteren:

  Voeg hier uw CV toe (pdf,jpg,txt,doc of docx):

  Contacteer ons

  Vraag vrijblijvend informatie aan.
  Contacteer ons